A Központi Bizottság

2010.02.02. 19:59

Az Új Magyar Népköztársaság program már csak merészségénél fogva sem egy olyan feladat, amit egyedül meg lehet valósítani. Az Eszme győzelméért vívott harcban a következő elvtársak lesznek segítségemre:



A NetFőtitkár elvtárs a Központi Bizottság belső  tájékoztatásán

Csillag Kata elvtársnőt nyertem meg kampányom bemondónőjének. A csinos megjelenésű hölgy a hatvani Magyar-Vietnám Barátság Gimnázium végzett éltanulója, az Internetfelhasználók Demokratikus Ifjúsági Szövetségének Virtuális Tömegsport Tanácsának korábbi titkára, kitüntetett Mémtörő. A programtörekvések során ő testesíti meg az ÚMN nőtípusát, az ő feladata lesz személyével elnyerni a szélesebb közvélemény bizalmát.
A Bizottság másik előlépett tagja Kersánszki Levente elvtárs. A szárligeti származású fiatalember az IDISZ ígéretes tagja, gimnáziumot végzett és a reál tárgyak után érdeklődő. Szabadidejében a 'Proletáriátus Nagyjai' munkacímmel színezőkönyvet és képes regényt szerkeszt, weblap-mérnök. Fő feladata a nyers agitációs tevékenység a legmodernebb eszközökkel, később pedig az ÚMN programmal szimpatizálók gárdába szervezése lesz.

Segítségemre lesz még továbbá a Szibéria Üdülési Főosztály Titkára. Az életerős férfiú többszörös 'Szolidaritás! Kézierővel Hajtott Szántóműszer Verseny A Nemzeti Agráriumért' győztes, gyakran segíti a szövetkezet munkáját traktorok és kombájnok üzemanyagtakarékos szállításával. A Magyar Tejtermelők Demokratikus Szövetkezetének éves kalendáriumában tavaly büszkén viselhette a Február Elvtárs címet.


SZÜFT elvtárs baráti látogatást tart a propagandaosztályon

A bejegyzés trackback címe:

https://nepkoztarsasagot.blog.hu/api/trackback/id/tr371723641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása