1984 IS a manual

2010.04.01. 00:19

Attention internet. This isn't a joke.

The good folks at a local magazine are hosting a contest titled 'Internet Prime Minister'. Out of hundreds of entries, ten made the finals. People with high hopes and hippy goals entered. Some want free internet everywhere. Others would have laptops in public shools instead of books. Then there's some girl who wants to empower the women trend (what the fuck is that) on the internet. Someone needs to show her a porn movie.

The prize is 'all means and backup necessary to make the winner's plan a reality'.

It would have been a simple contest. A great battle of wit. A fair fight of clashing noble causes.

Until someone thought that letting the guy who wants to turn the country in to a communist dictatorship-reality show in the finals is a good idea.

Because that's what this program is about.

Abolish democracy. Declare one ruling party, led by the e-chairman. Employ mass survaillance. Stream the whole thing on the web, make a reality show out of a state even more ridiculous than North Korea. Apply ads, lots of ads, and use the acquired currency to build a nuclear arsenal. Let the national balls drop with cold war fury.

Sponsored by Coca-Cola and motherfucking McDonalds.

For every wife beaten, for every child molested, for every man mugged, for every girl fucked, for every protest quelled, for every man abducted, there's a dollar or more to get.

The voting is on the first of April, 8:00 AM to midnight, timezone: CET+2. A couple of thousand votes total are to be expected.

This isn't about tilting the tide - this is about going motherfucking overboard.

Prime time television is going to broadcast the vote live.

So vote. Vote and vote.

(Radio button under the name 'Varga Gergő Csaba'. Enter CAPTCHA and a valid e-mail. Check incoming mail, click the link to verify your vote. Watch the count fly and the bitches fry.)

 

Szerző: Demo

Szólj hozzá!

Címkék: this is it

Vizuális Propaganda

2010.02.11. 19:53

A Központi Bizottság

2010.02.02. 19:59

Az Új Magyar Népköztársaság program már csak merészségénél fogva sem egy olyan feladat, amit egyedül meg lehet valósítani. Az Eszme győzelméért vívott harcban a következő elvtársak lesznek segítségemre:A NetFőtitkár elvtárs a Központi Bizottság belső  tájékoztatásán

Csillag Kata elvtársnőt nyertem meg kampányom bemondónőjének. A csinos megjelenésű hölgy a hatvani Magyar-Vietnám Barátság Gimnázium végzett éltanulója, az Internetfelhasználók Demokratikus Ifjúsági Szövetségének Virtuális Tömegsport Tanácsának korábbi titkára, kitüntetett Mémtörő. A programtörekvések során ő testesíti meg az ÚMN nőtípusát, az ő feladata lesz személyével elnyerni a szélesebb közvélemény bizalmát.
A Bizottság másik előlépett tagja Kersánszki Levente elvtárs. A szárligeti származású fiatalember az IDISZ ígéretes tagja, gimnáziumot végzett és a reál tárgyak után érdeklődő. Szabadidejében a 'Proletáriátus Nagyjai' munkacímmel színezőkönyvet és képes regényt szerkeszt, weblap-mérnök. Fő feladata a nyers agitációs tevékenység a legmodernebb eszközökkel, később pedig az ÚMN programmal szimpatizálók gárdába szervezése lesz.

Segítségemre lesz még továbbá a Szibéria Üdülési Főosztály Titkára. Az életerős férfiú többszörös 'Szolidaritás! Kézierővel Hajtott Szántóműszer Verseny A Nemzeti Agráriumért' győztes, gyakran segíti a szövetkezet munkáját traktorok és kombájnok üzemanyagtakarékos szállításával. A Magyar Tejtermelők Demokratikus Szövetkezetének éves kalendáriumában tavaly büszkén viselhette a Február Elvtárs címet.


SZÜFT elvtárs baráti látogatást tart a propagandaosztályon

Titkos akták

2010.02.01. 20:22

Az Új Magyar Népköztársaságot! program a Heti Válasz Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke! versenyre készült. Most kiszivárogtatjuk a blog olvasóinak az eredeti pályázatot és a takarékossági megfontolásokból elvetett eredeti kampánytervezetet.

A Pályázat

A Kampánytervezet

A Program

2010.02.01. 01:22

Új Magyar Népköztársaságot!

Húsz évvel a rendszerváltás után ki kell mondani, hogy Magyarország a kapitalista demokrácia vesztese. A magyar néplélek igénye a rend, a fegyelem és a létbiztonság, amit az előző rendszer néhány szabadságjog árán kielégített.

Tennünk kell hát egy lépést hátra, hogy előre jussunk.

A történelmi példából azonban okulnunk kell, s levonni azt a tanulságot, melyet a világ vezető közgazdászai már számtalanszor elmondtak: a szocialista gazdasági berendezkedés önmagában nem fenntartható. Az Új Magyar Népköztársaságot! program azonban megoldást kínál erre a kínos, a rendszert alapjaiban érintő problémára.

A média köztudottan a reklámbevételekből él meg, s ez egyre inkább igaz az internetes tartalmakra is. Egy reklám annál többet ér, minél többen nézik az adott csatornát. Elképzelhető tehát egy akkora nézettségű műsor, aminek a bevételei kipótolnák azt, amire a gazdaság magától nem képes.

Ezért kell Magyarországot egy interneten követhető diktatúrává, egy szocialista skanzenné alakítanunk.

1. Állítsuk vissza Magyarország határai mentén a vasfüggönyt, megszüntetve a szabad határátkelést.
2. Államosítsuk a médiát, erősítsük meg a titkosszolgálatot.
3. A lakosságot kamerákkal meg kell figyelni, poloskákkal le kell hallgatni, besúgókkal kell figyeltetni, 24/7.
4. Létre kell hozni egy központi bizottságot azzal a céllal, hogy az ország legérdekesebb történéseit összevágják és műsorszerűen összeállítsák.
5. Fel kell állítani egy több nyelven elérhető weboldalt, amin keresztül bárki megfigyelheti az Új Magyar Népköztársaság mindennapjait.
6. Az államforma: diktatúra. A vélemény- és sajtószabadság, a választójog törlésre kerül, szoros állami kontrollal és cenzúrával minden téren.
7. Amennyiben magától nem alakul ki egy reakciós mozgalom, úgy azt meg kell szervezni, majd vérbe kell fojtani.
8. Rendszeresen vegzálni kell a lakosságot.
9. Szerződéseket kell kötni nemzetközi nagyvállalatokkal, bizonyos területek sugárzási jogát pedig kizárólagos módon értékesíteni.
10. A nemzetközi egyezményeket rendszeresen fel kell rúgni, mihamarabb atomfegyver fejlesztésébe kell fogni, s más, a nagypolitikában fajsúlyos cselekedetekkel kell nézettséget generálni.
11. Szövetséget kell kialakítanunk olyan haladó országokkal, mint Kína, Észak-Korea, Kuba és Irán.

A diktatúrák minden rezdülésére világszerte felfigyelnek.
Ez a figyelem átváltható rengeteg pénzzé.
Hazánk atomhatalommá válásához a személyi szabadság igazán csekély ár.

süti beállítások módosítása